fredag 17. juli 2015

Reisebrev dag 7

Hei og hå:)

Idag startet vi dagen i La Ciotat på Hotel La Rotonde (kan anbefales, siden dem har parkering i bakgården som blir låst for natta + at det ligger rett ved sentrum. Kort vei til det meste. Ca 20 min å gå til stranda).
Manageren på hotellet var så grei at vi kunne la bagasjen stå i lobbyen og syklene i bakgården mens vi lå på stranda og mesket oss langt over utsjekk.

Når vi endelig bestemte oss for å dra videre falt valget på Sainte-Maxime og vi skulle kjøre D559 fra La Ciotat via Hyeres og Sainte-Tropez.

I starten gikk det greit på den lille landsbyveien, helt til det ble rundkjøringer hver 200 meter, veksling mellom 30 og 50 soner og kø...
Etterhvert begynte syklene å bli varme og jeg og Aina begynte å koke og renne bort.

Løsning: Motorvei...

Vi bytta bort 2-3 timer med svetting og banning med knappe 58 minutter på motorvei og en hel ettermiddag i Sainte-Maxime/Tropez.

På en rasteplass sjekket vi hotels.com appen og fant Qualys Hotel Matisse, litt dyrere enn de vi har hatt til nå men når man er her skal man unne seg litt luksus. Dem har i tillegg mc-parkering innendørs i kjelleren som er låst hele døgnet.

Rommene er flotte, minibar og det hele.

Vi har brukt ettermiddagen og kvelden på å loffe rundt i begge Sainte'ne. Enkleste måten å komme seg til Tropez på er med båten som går mer eller mindre kontinuerlig hele dagen.

Celeber middag på L'Amiral med solnedgang og sang fra en for meg ukjent trubadur.Åkkesom, kjempekos.

I St.Tropez var det som folk skal ha det til, masse flytende penisforlengere og pissekonkuransser på hver båtplass, men moro å se alle de gedigne båtene var det jo.
Yrende liv på kaia var det også.

Softis dispensere flere plasser over alt.
Når vi kom tilbake til Maxime ramlet vi inn på en konsert som var ganske så bra egentlig. Disse var også ukjente for meg. Sikkert noen trubadurer som ville showe litt for folk ;)


Kvelden endte i baren på hotellet og i skrivende stund har min bedre halvdel sovnet mens jeg blogger og planlegger ruta i morgen som går gjennom Cannes og Nice.
Mulig vi ender opp i Italia i morgen og da rundt San Remo. Vi får se.

Ha en fin en :-D

1 kommentar:

  1. Så fint dere har det og så masse nydelige bilder.
    Vi ønsker dere en riktig GOD tur videre.
    Klem
    Nordis

    SvarSlett