lørdag 25. juli 2015

Reisebrev dag 13

Startet tidlig fra hotellet, dagens første oppdrag var å finne en strand i nærheten av Venezia og helst i den retningen vi skulle videre på ferden.

Valget falt på Lido de Jesolo, knapt en time fra Venezia. Vakker strand som strakk seg flere kilometer så her var det ikke trangt om plassen.Fikk slikket sol i noen timer som var sårt etterlengtete etter så mange dager med byfarting og reisen i mellom.

Etter litt kartsjekk tittet vi litt på yr.no, kunne være greit å sjekke været når vi skal nordover og inn i de Østerrikske fjellpassene.

Men hva er dette?
Regn??
Ok, ny kartsjekk, ikke mot Østerrike og fjellene der.

Vi ble enige om ett par dager til i Italia og da ble Bussolengo plukket ut som i passe avstand fra gjeldende kartposisjon.
Det innebar å kjøre tilbake samme vei som vi kom fra Bologna men med en avstikker mot Milano før vi var framme.


Denne etappen forløp uten de helt store overraskelsene. Bomringer som tuller med oss, masse flott natur og motorvei.

Det kom en liten regnskur, men det var bare deilig. Lufta ble renset og temperaturen var behagelig. (Aina trodde først at det var en sverm med bugs som splætta mot hjelm og visir) hehe.

Hotellet fant vi lett, dette var ett 4 stjerners Montresor Hotel Tower.

Dette oste av luksus når vi kom inn i resepsjonen. Svæææær disk med 4-5 resepsjonister. Enormt piano i kroken, største baren vi har sett så langt på vår ferd.
Dem var så greie at vi fikk parkere syklene i garasjeanlegget under hotellet kostnadsfritt. Superdupert.
Derfra gikk det heis opp til resepsjonen og rett rundt hjørnet gikk heisen mer eller mindre rett opp til rommet i 7 etasje.

Kvelden forløp seg i baren og i hotellets restaurant hvor vi prøvde lokal abbor og flyndre. Det falt i smak og spesielt når vi var så sultne.


Planlegging av morgendagens etappe ble også gjort.
Den skulle gå langs Gardasjøen mot Malcesine og derfra mot Østerrike hvor riket er smalest og vi kommer inn til Tyskland raskest.


Smakksmakk ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar